Coaching

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat vraagt om een goed inzicht in competenties, waarden en doelgroepen.
lees meer...

Verbinding

Geoliede werkprocessen en hulpmiddelen die echt ondersteunen zijn de droom van elke manager.
lees meer...

Samenwerking

Ik wil alleen die applicaties die voor mijn organisatie van belang zijn. Waar krijg ik die flexibiliteit?
lees meer...

Samenwerking ⇒

 e-Loonwaarde


e-Loonwaarde Loonwaarde bepalen: hoe hoog legt U de LAT?
Mensen met een uitkering kunnen en willen vaak werken. Door fysieke, mentale of sociale beperkingen is het echter niet altijd mogelijk de arbeidsprestatie te leveren die het wettelijk minimumloon rechtvaardigt. Om hen toch bij een werkgever aan de slag te helpen is het voor gemeenten en UWV mogelijk werkgevers te compenseren via een loonkostensubsidie of loondispensatie. Loondispensatie is mogelijk voor Wajongers en Loonkostensubsidie kan ingezet worden mensen die vallen onder de Participatiewet.


Gevalideerde methode en gecertificeerde experts
De LAT is door Blik op Werk gevalideerd en opgenomen in de Loonwaardegids 2015 (zie www.blikopwerk.nl). Daarmee kan de LAT in elke arbeidsmarktregio worden ingezet voor iedereen die is opgenomen in het doelgroepregister. De loonwaarde adviseurs van CVS Mens en Werk zijn gecertificeerd voor de toepassing van de LAT en geven onafhankelijk advies over de loonwaarde en het optimaal en duurzaam inzetten van de capaciteiten van de medewerker.


Om de doelgroep aan de onderkant van de arbeidsmarkt in betaald werk te plaatsen, wordt het bepalen van loonwaarde steeds belangrijker. De methodiek van de Loonwaarde Advies Tool (LAT) is makkelijk toepasbaar, geeft snel en relatief goedkoop inzicht in de loonwaarde van een (potentiŽle) werknemer en belicht bovendien zijn of haar competenties en ontwikkelmogelijkheden.Terug naar Samenwerking

Ervaringen

  • ervaringen...
  • ervaringen...
  • ervaringen...